Кулінарія

Куряча грудуа з цибулею і маринованими огірочками, томлена в йогурті

Інгредієнти

– Куряча грудка

– Цибуля ріпчаста

– Огірки мариновані

– Чилі-перець (пол стрючка)

– Йогурт без добавок

Приготування

Нарізаємо кубиком курячу грудку і обсмажуємо до готовності. Так як вона зазвичай виділить багато вологи, можна назвати цей процес варінням на сковороді. Солимо.

Нарізаємо цибулю пір’ям або півкільцями або кому як подобається. Пасеруємо.

Мариновані огірочки нарізаємо соломкою або кубиками, вводимо в обжарюваний цибулю. Прогріваємо буквально хвилину.

Я ще додав підлогу стрючка чилі-перець – його не було в рецепті спочатку.

Вводимо в цибулю з огірочками і перчиком нашу курку. Додаємо будь йогурт без добавок. Даємо потомитися, щоб смаки подружилися. Все готово!